dilluns, 22 de juny del 2015

TAPES DEL 3r TRIMESTRE

Reconec que és de gran utilitat penjar -abans d'acabar el curs-, les tapes "seleccionades", però no he pogut. Aquí les teniu ;) 

ÀLBUM SÓC JO (ESQUEMA CORPORAL)




Em va agradar molt la proposta que va fer la Fany del blog "Un raconet d'idees" i vaig decidir fer-la com a tapa dels nou dibuixos de l'esquema corporal. 

OBSERVACIONS: 
- El color negre afavoreix molt les tapes ja que els dibuixos hi llueixen més. 
- Vaig retallar la silueta de cada mà perquè sinó ocupava molt. 
- La tapa és personalitzada i els infants se la senten seva ja que "el dibuix" forma part del seu cos. 
- Podeu posar les mans en format vertical i horitzontal. 


TAPA DE L'ÀLBUM
Per fer aquesta tapa, m'he inspirat en aquestes dues tapes:
Paisatge d'hivern. Hem punxat els cercles i pintat amb tempera, fent servir una esponja, amb colors freds. Hem enganxat el full sobre un fons negre i amb retoladors platejat i daurat hem fet les flors. Les tiges estan fetes amb retolador gruixut negre i la lluna amb retolador blanc permanent.                  Tapa àlbum primavera Eatampació amb esponjes de colors. A damunt redons negres amb decoració de rotuladors per pintar tela (queden molt mes vistosos).
https://www.pinterest.com/pin/164381455124835266/      https://www.pinterest.com/pin/325103666826294325/

1r sessió: Estampar colors primaverals amb taps de suro sobre un paper bàsic. Els colors emprats van ser el verd, el groc i el taronja.  

2a sessió: Calcar cercles i retallar-los o decorar-los directament amb retoladors platejats i daurats (la mestra haurà de calcar cercles de 2 o 3 mides diferents* sobre cartolines de diferents colors, tot i que els de color negre queden més llampants). Per finalitzar, dibuixar les fulles i la tija de les flors i enganxar el paper damunt d'una cartolina mida foli de color negre. 

* Cada infant escull quines mides vol que tinguin les seves flors; alguns nens/es van escollir totes les flors de mida petita o de mida gran. 
** Aquesta tapa podria ser del segon trimestre, però ara mateix a la muntanya podem dir que és "primavera". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada