dijous, 25 de juny del 2015

INFORMES DE FINAL DE CURS I MÉS

ELS INFORMES...

Hi ha mestres que temen fer els informes perquè cal explicar els trets dels infants de manera entenedora i assertiva. Suposo que al llarg dels anys, guanyem en agilitat i constància, però per mi impliquen moltes hores de reflexió i canvis constants de frases o paràgrafs; suposo que "els deixo madurar" esperant millorant-los i que quedi reflectit tot allò que vull i necessito explicar. Us passa el mateix?

Relacionat amb això, farà un parell d'anys us vaig penjar algunes idees o frases que ens poden ajudar a redactar-los, malgrat que esperava que la gent interaccionés més i fer un treball conjunt en aquesta blogosfera. Aquest document el podreu trobar aquí, tot i que ara he afegit més frases de les altres àrees (cliqueu aquí per accedir al document revisat i actualitzat).  Cal esmentar que heu de vigilar no "retallar" les frases perquè sinó les esborrareu del document. 

PER ANAR MÉS ENLLÀ...
Heu pensat com entregueu els informes? Els tenim segellats? Els donem oberts o tancats? Dins dels sobre hi posem altres documents com el llistat de llibres pel proper curs? Els donem i no fem cap reunió? O els donem a la mateixa reunió de final de curs? Posem recomanacions? Aquestes serveixen pel proper mestre i per les famílies? Alguns mestres no posen recomanacions, ja que prefereixen fer-ho en persona? 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada