divendres, 26 de juny del 2015

TAPA DELS PIRATES

Avui us porto la tapa dels pirates feta amb alumnes de P3 i P4. Cal esmentar que algunes coses les he hagudes de fer jo ja que els infants de P3 i P4 els hi va costar molt retallar les veles pirates. 



Descripció

La tapa del projecte és personalitzada seguint els interessos de l'alumnat: cada alumne retalla el vaixell i hi dibuixa els ulls de bou o el que cregui necessari. 
Per fer les veles, el mestre les ha de retallar i l'alumnat ha d'enganxar la seva foto decorada seguint "l'estil pirata". Cal esmentar que els dos pals majors els enganxa el mestre abans d'enganxar els vaixell per tal de que no es vegin a fora (el vaixell l'enganxa l'alumnat sota la supervisió del mestre).  A continuació, els alumnes recargolen dues tires de paper pinotxo per fer les onades i camuflar el tauró i la part inferior del vaixell.
Només quedarà dibuixar amb pintura sòlida el que vulguin: el sol, els núvols...
*El mestre amb el cúter ha de fer un tall en forma d'onada a la cartolina per posar-hi el tauró que es mourà intentant menjant-se el vaixell pirata. 

Materials
- Cartolina mida foli de color negre
- Pintura sòlida per decorar la tapa
- Paper pinotxo de dues tonalitats per fer algunes onades
- Tauró fotocopiat (si voleu de color blanc perquè els infants el pintin)
- Foto de cada nen/a
- Barret pirata fotocopiat o dibuixat
- 4 veles fotocopiades en cartolines de color blanc
- Vaixell pirata retallat pels infants
- Cúter per posar el tauró que es mourà

Altres idees:

- Tapa: fer de nàufrags pirata en una illa deserta
- Fer un collage pirata (tipus orla) 
- Posar només un pal major i afegir-hi la nostra foto i una bandera pirata.  
- I més cosetes que trobareu al pinterest:
Pirate hand print. This is great, considering both my daughter and my son want pirate parties for thier b-days this year :)pirates crafts for preschoolers - Google Search
                  https://www.pinterest.com/pin/325103666826035122/                           https://www.pinterest.com/pin/325103666826035149/

Pre-K beach day, ocean, preschool activity, sand activity. We did this the last day of school. To end our under the sea year we had a beach day.

2 comentaris: