dissabte, 10 de juliol del 2021

JOSEP AMAT (PART II)

L'altre dia us vaig penjar la unitat didàctica per treballar en Josep Amat a l'escola, però no totes les propostes les vaig poder fer. Per què? Perquè els nostres tallers d'art tenen una durada de tres sessions

ORGANITZACIÓ

Els tallers d'art s'organitzen en tres sessions i, en totes tres, hi ha entre tres o quatre propostes relacionades amb l'autor/a escollit/da. Això vol dir que els tallers d'art estan concebuts perquè totes les propostes es facin simultàniament en les tres sessions. Si abans de les tres sessions l'infant acaba les propostes, pot decidir repetir-les. Per altra banda, quan acabem es fa una autoavaluació final. 

Les obres escollides d'en Josep Amat són les següents:

- "Mercat" (1942)

- "El Prat de Llobregat" (1940-1942)

- "El senyor dels globus" (1965). 

Per què?

Per la diversitat d'escenes: escenes al parc, espai conegut i proper per l'alumnat; pintura d'un paisatge agrícola i d'un espai social i potser ara mateix no tan conegut (el mercat). 

PROPOSTES:

- "Mercat": creen el seu mercat fent un collage amb fruita per retallar. 

- "El Prat de Llobregat": amb retalls del quadre en DINA3, continuen el dibuix. 

- "El senyor del globus": dibuixen el seu parc amb un element en comú: globus. Cal dir que se'ls facilita un banc retallat (si volen).  

Us he penjat al drive les etiquetes, "Josep Amat cartellera" (amb els dibuixos de la fruita per imprimir), la documentació (sota el text hi posem les fotos dels nens i nenes) i l'autoavaluació. 




SI EN VOLEU SABER MÉS...

Treballar l'autor de manera més extensa:  http://lamaletadelprecinemaainfantil.blogspot.com/2021/07/josep-amat-lescola.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada