dijous, 20 de juny del 2013

I ara què? CD's, DVD's, pens.....

Hola!
Primer de tot, espero que tingueu un bon final de curs. Això ja s'acaba..... . 

M'agradaria parlar d'un dels temes que poden preocupar a molts mestres i a les famílies: què fem amb les fotos? Les reduïm i les guardem en un DVD? I en un pen? No ens podem passar virus? I què passa amb les famílies que no tenen ordinador?

Crec que els DVD's estan quedant una mica antiquats pel fet que sempre hi ha problemes per veure les imatges a l'ordinador o a la tele. I, a més a més, el mestre ha de passar moltes hores gravant 25 DVD's. Un altre "dilema" és que les fotos no es poden canviar i totes les famílies han de quedar-se amb fotos que potser no els interessen. Així doncs, no seria més pràctic penjar les fotos al picassa per tal que les famílies seleccionin les fotos que volen guardar? I els drets d'imatge? I la gent que no té internet?

Potser el Joel ens pot ajudar.....

Que passeu un bon final de curs. 

4 comentaris:

  1. Tens molta raó. Aquesta setmana tots els tutors de l'escola van atrafagats amb aquest tema. A veure si en Joel té alguna super idea. Bon final de curs i una forta abraçada.

    ResponElimina
  2. Hola Espe,
    Gràcies pel teu comentari.
    Un petonet de final de curs.

    ResponElimina
  3. Nosaltres a l'escola, imagino com a totes, en iniciar l'escolaritat fèiem signar un document on, pares i mares, autoritzaven a penjar les imatges dels infants a la xarxa.
    Si algú es negava, les fotografies d'aquell infant no es penjaven o es pixelava si era de grup.
    Durant el curs es penjaven els àlbums picassa al web de l'escola.
    Us he de dir que mai havíem tingut cap problema però és una escola on les famílies són de classe mitjana i usuaris habituals de les xarxes socials.
    Bon final de curs
    Carme

    ResponElimina
  4. Hola Carme,
    és veritat que a totes les escoles es fa signar una autorització.
    Trobo molt interessant penjar les fotos al picassa i que les famílies seleccionin quines volen agafar.

    ResponElimina