dimecres, 27 d’abril del 2022

Els dies del Rainbow d'Àngel Burgas

 

https://www.brauedicions.com/fonseditorial.php?search=els%20dies%20del%20rainbow

Títol: Els dies del Rainbow

Autor: Àngel Burgas

Editorial: Brau, 2019


Opinió: No coneixia aquest autor ni aquesta novel·la. I us he de dir que m'ha agradat molt la manera narrativa d'anar encaixant i enfilant les vides dels personatges d'aquesta població. L'autor compagina el passat amb el present per unir-los tots.  

Pàgina 154: Es calmava, i en el procés de reactivar-se veia davant seu, amb una aparença gairebé física, les conseqüències negatives que el seu estat podia provocar no només al seu organisme i a la seva desballestada capacitat mental, sinó també al seu entorn immediat, (...). 

Pàgina 226: Les coses que passen i que van passant sense que un en sigui conscient. La vida continua per molt que un no en formi part. Quan un desapareix fa l'efecte que tot s'acaba, i no és així. Tot continua. Invariable. 

Pàgina 254: Tot era descoratjador i sinistre i perillós, però una cosa estava clara: ella l'havia triat. 

Pàgina 286: Ben segur era una excusa més, i l'entestar-se a retrobar-la havia esdevingut una solució inútil, com totes les altres. 

Pàgina 311: Això que m'ha passat avui, (...), no és la meva vida, sinó la teva, la vostra. (...). Vosaltres sou els que viviu la vida d'aquí, (...). Jo només hi he vingut a actuar per unes hores...


https://www.youtube.com/watch?v=wW3QT0LMDm8




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada