dilluns, 24 de setembre del 2012

NOTES

Quan vaig començar a exercir, una mestra em va recomanar que guardés TOTES LES NOTES dels pares i mares per tal de consultar dubtes sobre els nens/es i justificar a certs pares i mares que no han estat coherents.
Això ho fem per evitar "conflictes" i està relacionat amb el fet de fer firmar a les famílies un document amb els acords a l'hora de fer una reunió.
Per cert, aquestes notes les podem guardar en fundes transparents.
Què en penseu?

4 comentaris:

  1. A mi em costava fer-ho perquè em semblava que, guardar totes les notes, era com preparar un retret. Però, en algunes ocasions,sí és necessari tenir-les a l'abast.
    El que feia amb joia, era guardar les notes curtes (Avui en Joan es queda a dinar) en fundes d'aquells àlbums de fotografies que regalaven al revelar els carrets per fer-ne un llibre de lectura.
    Els infants gaudien llegint-les!!!
    Petons

    ResponElimina
  2. Hola Carme!
    Estic totalment d'acord amb tu, però és millor ser curosa i guardar tot allò que ens donen.

    Molt bona idea això del llibre. Suposo que guardaves les notes de les famílies que les escrivien en lletra de pal.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí,a la reunió de pares de P4 demanava que les fessin en lletra de pal. Com que a P5 iniciava la lletra lligada, en aquest nivell incloïa totes les llegibles (;D) perquè els infants es dedicaven a "descobrir" les lletres conegudes i entenien la funcionalitat del llenguatge escrit com a eina de comunicació.
      Petons.

      Elimina
  3. Hola Carme!!!
    És un molt bon recurs!!!!

    Gràcies per compartir-ho :)

    ResponElimina