dimarts, 4 de setembre del 2012

ESCOLA NOVA

 
Molts altres blocaires han publicat entrades sobre el nou curs escolar: l'adaptació tan "dura" que es fa a P3, les angoixes, l'alegria de fer un munt de coses que tenim pensades i un llarg etc.

No em puc queixar ja que tinc feina, però encara enyoro l'escola que he hagut de deixar per les retallades..... . I suposo que com a éssers humans, ens acostumem a certes "rutines" ja establertes (conèixer l'escola et permet anticipar-te a allò que cal fer en el nou curs escolar encara que només hagis estat 1 any....) i costa un munt tornar-se a adaptar a un altre entorn escolar. Però, també cal veure la part positiva (que sempre hi és): podré conèixer altres metodologies, podré aprendre moltes coses de les companyes..... .
 
En fi, encara que estiguem en el mateix centre tot resultarà nou ja que hem canviat en aquest temps que hem estat fora, hi hauran nous nens/es, famílies i mestres.... . En cada nou curs tenim l'oportunitat meravellosa de créixer com a persones i com a mestres. Cada escola, tingui la realitat que tingui i sigui on sigui, obre les portes a la màgia i a l'esperança per tal de fer un món una mica més millor.
 
US DESITJO MOLT SORT EN AQUEST CURS ESCOLAR! :)
 
Meritxell

4 comentaris:

  1. Moltes gràcies Txell!
    Espero que et vagi molt bé a la nova escola i passis un curs "estupendo"!!!!!
    Petonets guapa!!!!!

    ResponElimina
  2. Molt bona entrada Meritxell! Si es que les retallades ens estan fent molt de mal. Esperem que mica en mica la situació laboral es vagi posant a lloc, tot i així ens sembla que en tenim per llarg! :) Gràcies pels ànims i la sort que ens desitjes! Que tinguis un molt bon curs.

    ResponElimina
  3. Gràcies i igualment, Txell!
    M'han encantat les teves paraules finals!!!
    Estic amb tu: els canvis ens fan créixer i aprendre encara més. Jo aquest any passo a 1r... tot un repte pq porto 17 anys a l'etapa d'infantil!!!!
    Molta sort i bon curs! ;O)

    ResponElimina
  4. Hola companys/es!!!!
    Moltes gràcies pels ànims :)

    Magda: Jo també espero que estiguis molt bé a l'escola.

    Joel: I tant....la situació no sé si millorarà gaire. Sento ser tan pessimista... . Et desitjo un bon curs escolar.

    Olga: Ostres! Pensa que a 1r hi ha moltes coses semblants que a P5. I t'entenc perfectament ja que allà es fa més palès el canvi de ritmes en relació a la lecto. Molts ànimsssss i te'n sortiràs. Qualsevol cosa que trobi ja te la passaré.

    ResponElimina