dimarts, 2 de juny del 2015

ACTIVITATS PERSONALITZADES "EN PAPER"

Certament, els i les mestres adapten moltes propostes a les necessitats i als interessos dels infants així doncs, avui us porto un petit recull d'activitats -en format paper- adaptades a cada infant on aquests esdevenen els principals protagonistes. 

Cal esmentar que algunes activitats les he dutes en pràctica sent 25, 20 o 10 infants a l'aula; el principal "inconvenient" és que requereixen més feina per part del docent, però l'esforç "pagarà la pena".

 


 






Convé esmentar que aquí també hi entraria el TREBALL DEL NOM que es realitza a P3 adaptant-lo a cada nen/a com també les tapes d'àlbum personalitzades.  
pop art: proposo aquesta pel segon trimestre i així ja tenim alguns racons programats! 
Easy Art Projects for kids from Hand Made Kids Art. Take flight in this easy to make collage. 

Teniu més propostes?

4 comentaris:

  1. Gràcies Txell per fer esment de Petit món en aquesta entrada. Sempre procurem que els petits desenvolupin la seva creativitat de manera molt personal, però és veritat que aquest tipus d'activitats els permet ser més protagonistes i plasmar la seva pròpia realitat, experiència, punt de vista, ...
    Tonets i novament gràcies

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu x compartir les teves experiències. Un petonet creatiu.
    Txell

    ResponElimina
  3. Molt bones propostes, Txell! M'agrada molt el de la dent de lleó i el desig (l'Anna és una crack) i també les versions de "El crit" de Munch. Petons

    ResponElimina
  4. Gràcies a tu.
    El fet d'anar inventant esdevé innovador i motivador pels alumnes, no només pels petits.
    Un petonet,
    Txell

    ResponElimina