dijous, 25 de juny de 2015

INFORMES DE FINAL DE CURS I MÉS

Molts mestres temem fer els informes perquè hem d'explicar els trets dels infants de manera entenedora i assertiva. Suposo que al llarg dels anys guanyem en agilitat i constància, però per mi impliquen moltes hores de reflexió i canvis constants de frases o paràgrafs; suposo que "els deixo madurar" esperant millorant-los i que quedi reflectit tot allò que vull i necessito explicar. Us passa el mateix?

Relacionat amb això, farà un parell d'anys us vaig penjar algunes idees o frases que ens poden ajudar a redactar-los, malgrat que esperava que la gent interaccionés més i fer un treball conjunt en aquesta blogosfera. Aquest document el podreu trobar aquí, tot i que ara he afegit més frases de les altres àrees (cliqueu aquí per accedir al document revisat i actualitzat).  Cal esmentar que heu de vigilar no "retallar" les frases perquè sinó les esborrareu del document. 

Però, us heu plantejant com entregueu els informes? Els tenim segellats? Els donem oberts o tancats? Dins dels sobre hi posem altres documents com el llistat de llibres pel proper curs? Els donem i no fem cap reunió? O els donem a la mateixa reunió de final de curs? Posem recomanacions? Aquestes serveixen pel proper mestre i per les famílies? Alguns mestres no posen recomanacions ja que prefereixen fer-ho en persona? 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada