dijous, 5 de setembre del 2013

MUNTAR L'AULA

Molts mestres cada any viuen el "canvi" d'escola amb il·lusió i amb prudència. 
Algunes escoles durant l'última setmana de curs (juny) fan que els tutors/es hagin de deixar l'aula endreçada, amb les joguines netes* i el material preparat. I, això és molt d'agrair quan comences ja que tens una "feina menys" per fer.
I si resulta que arribes a l'escola i cal fer la bugada de la roba de les nines, mirar si els retoladors funcionen, fer la comanda del material del curs i les sortides???? Comences la primera setmana de setembre amb certa tensió i atabalament ja que estàs assimilant el funcionament de la nova escola.... 

Així doncs, faig una crida perquè les escoles que no tenen aquest "hàbit" de deixar les aules preparades pel curs vinent ho facin ja que s'agraeix molt. Jo crec que és més adequat netejar les coses durant el mes de juny que durant la primera setmana ja que també es pot ajuntar el fet de fer la primera reunió de P3 o les entrevistes. 

BON INICI DE CURS!!!!

*Algunes escoles durant el mes de juny, donen les joguines a les famílies perquè les rentin amb els seus fills. És una activitat divertida i així els nens/es aprenen a ser responsables i van assimilant que vindran nens/es més petits i que ara seran més grans i canviaran d'aula.  

4 comentaris:

  1. Estic molt d'acord amb tu!!!
    Actualment el temps per a l'arrencada del curs cada vegada és més curt i la feina a fer la mateixa de sempre. A més, ara, algunes persones arriben a l'escola el dia 10 per començar amb els infants el 12 de setembre. Com s'ho faran si encara han d'endreçar el material de l'aula?
    No cal que et digui que en penso dels nomenaments, oi? Indignant!!!
    Besets
    Carme

    ResponElimina
  2. Gràcies Carme!!!!
    Al final ho acabes fent tot, però crec que no és "prudent" començar el curs estressada....hahhaha.
    Per cert, estic preparant una entrada relacionada amb les característiques arquitectòniques per tal de fer escoles eficients i adaptades als alumnes... .

    ResponElimina
  3. Jo com a substituta/interina, el que si em trobo molt és que jo netejo la meva classe i al setembre vaig a parar a una escola que tot està per rentar... amb la qual cosa rento joguines i classe 2 vegades!! quina poca vista i commpanyerisme tenen alguns!

    ResponElimina
  4. Hola Anònim,
    aquest any també he rentat les joguines dues vegades.
    Però, ens pots passar a tots/es ja que sóc funcionària i he canviat d'escola.

    Gràcies per la teva aportació.

    ResponElimina