dilluns, 2 d’abril del 2012

DINS DEL BOSC....pots trobar-hi de tot!!!!

En primer lloc, m'ha sorprès el color de la portada el conte i de les següents pàgines. Es pot apreciar que el nen "és real" perquè està pintat i el seu voltant és "irreal" (món subjectiu).
En segon lloc, he trobat que la meitat del conte està escrit en alemany!!!! O he comprat una edició equivocada o està fet expressament. Algú m'ho pot confirmar???? Tot i així, el fet de no entendre el conte, m'ha deixat una mica "confusa".


Un cop he anat veient els personatges i els objectes que estaven al bosc, m'he adonat que són objectes i personatges d'altres contes: la Caputxeta, Hansel i Gretel, Rapunzel (he vist la torre i la cabellera), la Bella Dorment, el Gat amb botes, la Ventafocs,... .  
Només dir que m'ha sorprès el final en el sentit que volia saber més coses..... .

I crec que s'assembla a la nova versió del conte "Els tres Porquets" de l'editorial Joventut. Es veu que el llop de tant bufar, treu del conte els tres porquets!!!

Què en penseu?

Meritxell

2 comentaris:

  1. OOoh!! Quin anàlisi més interessant. No el conec aquest llibre, després en faré una ullada. El que si que conec és Tantagora, i ja et puc dir que treballen molt bé! :)

    Salutacions.

    ResponElimina
  2. Hola Joel!
    Aquesta editorial fa poc temps que l'he descobert i m'ha sorprès positivament aquest llibre.
    És molt recomanable i és agradable que juguin amb objectes i personatges d'altres contes.

    Gràcies!

    Meritxell

    ResponElimina